Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Ontworpen door een arts

De Dr. Brown’s fles is ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown. Het is een fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s.

Dr. Brown’s wordt wereldwijd geadviseerd door artsen en wordt veel gebruikt door professionals in de natale zorg.

Dr. Brown’s Option+ Bottle:
De kracht om te kiezen

De Dr. Brown’s Option+ Bottle voldoet op effectieve en efficiënte wijze aan alle wensen van ouders. Deze innovatieve fles groeit mee met de behoefte van je kindje en draagt op een positieve manier bij aan de gezondheid, ongeacht of je kleintje voedproblemen heeft of niet.
De Option+ Bottle geeft je de kracht om te kiezen.

De voordelen van Dr. Brown’s

Helpt voedproblemen verminderen

De flessen van Dr. Brown’s helpen darmkrampjes, overgeven, boertjes en winderigheid te verminderen.

Uit ervaring blijkt dat veel ouders de voorkeur geven aan deze flessen omdat ze voedproblemen helpen verlichten. Op deze manier wordt voeden een plezierige ervaring, zowel voor ouders als voor hun baby.

Essentiële voedingsstoffen blijven behouden

Vitamine C, A en E zijn buitengewoon belangrijk voor de gezondheid en groei van je kindje. Het ventielsysteem van
Dr. Brown’s vermindert luchtbelletjes en zorgt ervoor dat belangrijke voedingstoffen niet oxideren (‘vervliegen’). Dit is belangrijk omdat vitaminen en vetten snel hun voedingswaarde kunnen verliezen.

Vacuümvrij voeden draagt bij aan een goede spijsvertering

Een goede spijsvertering is essentieel voor baby’s, vooral voor pasgeborenen. Het ventielsysteem voorkomt negatieve druk die vaak ontstaat door een vacuüm. Hierdoor kan de baby naar eigen behoefte drinken.

 

Fles met volledige ontluchting

Dankzij het ventielsysteem ontstaat er positieve druk, die vergelijkbaar is met het geven van borstvoeding. Hard zuigen is niet nodig, de speen ‘stimuleren’ is voldoende. Daardoor drinkt je baby heel natuurlijk en op zijn gemak – en dat is extra fijn voor wie afwisselend borst- en flesvoeding geeft.

 

Het interne ventielsysteem en de siliconenspeen werken samen

Het ontwerp van het ventielsysteem met bijbehorende speen voorziet in een consistente en gecontroleerde doorstroming van de voeding, zodat de baby in zijn eigen tempo kan drinken.