Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Bij Difrax helpen we mama’s en papa’s over de hele wereld om zoveel mogelijk van het ouderschap te kunnen genieten. Omdat wij snappen dat de komst van een kleintje je wereld (eventjes) behoorlijk op z’n kop zet. En omdat we willen dat je weet dat je het altijd goed doet! De enige mening die telt is die van jouw kindje. 

Bij Difrax doen we ons uiterste best om voor jou en je kindje de best doordachte en veilige producten te ontwikkelen. Daarnaast voorzien we je graag van informatie waar je echt iets aan hebt. Tips & tricks van ons als ervaringsdeskundigen. En heb je vragen of advies nodig? Dan staan we natuurlijk voor je klaar. 

Difrax is een Nederlands familiebedrijf. Al meer dan 50 jaar ontwerpen en maken we babyproducten voor baby’s en hun ouders. De geschiedenis van Difrax begint in 1967, toen Dimphna en Frank van Eijkelenborg met hart en ziel een handelsonderneming in babyproducten startten vanuit hun huis in Bilthoven, Nederland. Het allereerste Difrax-product was een wattenstokje om de oortjes van baby’s mee schoon te maken, die Dimphna en Frank in hun keuken met de hand in kokers stopten en verkochten.