Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Online Vermeldingen

Online Vermeldingen

Net als bijna elk ander online bedrijf staan wij her en der online vermeld. Het voordeel is dat dit de online vindbaarheid van bedrijven in het algemeen aanzienlijk verbeterd. Het nadeel is dat niet bij iedere vermelding de informatie up-to-date is of gewoon in het geheel niet klopt.

Naast vermeldingen bij onze merkleveranciers vindt u onderstaand een lijst van online bedrijvengidsen en andere vermeldingen en profielen die wij zelf hebben aangevraagd, in eigen beheer hebben en/of hebben laten corrigeren

 

1. Bedrijvengidsen en sociale media

- Google Bedrijfsprofiel

Het gratis bedrijfsprofiel van Google is wellicht één van de belangrijkste vermeldingen om de vindbaarheid te verbeteren. Deze vermelding hebben wij zelf aangemaakt, en wordt regelmatig bijgewerkt.

- AlleAdressen.nl

Onze bedrijfsinformatie op AlleAdressen.nl is recentelijk op onze aanvraag bijgewerkt. Naast onze gegevens vindt u hier gemakkelijk gegevens van tientallen andere bedrijven.

- Bedrijfstelefoongids

In hun eigen woorden: "Dit is dé online telefoongids met alle contactgegevens & kvk informatie van bedrijven in Nederland. Bent u op zoek naar het telefoonnummer van de bakker bij u in de buurt? Zoekt u het adres van dat bekende accountancy kantoor in Amsterdam of wilt u weten welke advocaten zich dicht bij uw woonplaats of adres bevinden? Deze én meer informatie kunt u vinden op Bedrijfstelefoongids.nl."

- Cylex

Cylex Lokaal Zoeken is een internationaal platform voor bedrijfsvermeldingen om het zoeken naar lokale (kleine) bedrijven die aan uw wensen kunnen voldoen te verbeteren. Daarnaast biedt het de gebruiker vergelijkingsmogelijkheden en een platform om recensie over de door u gebruikte bedrijven achter te laten.

- Facebook en Instagram profielen

De profielen, inclusief bedrijfsgegevens, op facebook en instagram zijn uiteraard compleet in eigen beheer. Ondanks dat we niet zo vaak posten als goed voor ons zou zijn, worden de profielen regelmatig nagelopen en waar nodig bijgewerkt.

 

2. Linkpartners

Linkpartners zijn andere bedrijven, websites en/of webshops waarmee wij een link naar elkaars site uitwisselen, om de vindbaarheid te verbeteren. Onze linkpartners selecteren wij uitsluitend op relevantie tot onze branche, artikelen of medewerkers.

- Meilink-Stoffering.nl

Meilink-Stoffering is de informatieve website van het bedrijf van mijn levenspartner Wout: Meubelstoffeerderij Gebr. Meilink.

- Gebr. Meilink's  Meilink-Rotterdam.nl en Gebr. Meilink's Zelfstofferen.nl

Meilink-Rotterdam.nl is zijn oudste webshop. Sinds hun bedrijfsverhuizing vanuit Rotterdam naar Bergschenhoek is deze domeinnaam echter gedateerd geraakt, en hebben zij ervoor gekozen er met Zelfstofferen.nl een domeinnaam bij te nemen die locatie onafhankelijk is. Beide webshops zijn speciaalwebshops voor de doe-het-zelf, hobby en amateurstoffeerders.

- Gebr. Meilink's Pootendop.nl

Pootendop.nl is een speciaalwebshop in meubelpootjes, vloerbeschermers (viltglijders en glijnagels), stoeldoppen (insteekdoppen en omsteekdoppen) en meubelonderdelen (zoals bank-elementverbinders of nosagveren).

 

3. Linkpagina's

Linkpagina's zijn pagina's die als doel hebben om zoveel mogelijk hyperlinks, ofwel webadressen, te verzamelen en deze onderverdelen in categorische dochterpagina's. Dit heeft als doel om de internetgebruiker op een geordende manier bekendheid te geven met voor hen nieuwe en betrouwbare websites. Een bijkomstigheid sinds het ontstaan van zoekmachines, is dat dit de vindbaarheid van de daar geregistreerde websites ook verhoogt. Deze linkpagina's bestaan al sinds het vroege consumenteninternet, één van de bekendste in Nederland is wellicht Startpagina.nl.