Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Verzenden & Bezorgen

  • Verzenden & Bezorgen

Wij doen ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Bij de producten staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Het kan voorkomen dat er iets mis gaat bij het bezorgen. Laat dit ons dan binnen 48 uur weten zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

 

Moet ik verzendkosten betalen?

Is jouw bestelling hoger dan € 50,00 dan versturen wij je bestelling binnen Nederland gratis! Voor België & Duitsland geldt dit vanaf € 75,00. Daaronder hanteren wij de volgende verzendkosten:

 

Wat zijn de standaard bezorgkosten?

PostNL binnen Nederland aan huis of naar een afhaallocatie  - € 4,95

PostNL naar België of Duitsland, levering aan huis of op afhaallocatie  - € 10,95

 

Wat is de looptijd van mijn bestelling?

Als wij het pakket hebben afgeleverd is de doorlooptijd van je bestelling 1 dag. In sommige gevallen kan het iets langer duren. Dit ligt bij de verzendbedrijf, wij hebben hier helaas geen invloed op.
Bestel je vanuit België of Duitsland? Houdt dan rekening met 1-2 dag(en) extra.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra de bestelling wordt verzonden ontvang je hier een mail over met de track & trace en de bezorgstatus van je bestelling.

Naar welke landen sturen wij bestellingen?

Nederland

België

Duitsland

Staat jouw land er niet bij? Neem dan svp contact met ons op.

 

 

Welke bezorg dienst gebruiken wij?

Onze levering verloopt meestal via de pakketbezorger van PostNL. In het buitenland kan het zijn dat PostNL het pakket overdraagt aan een andere vervoerder als het adres buiten het servicegebied van PostNL valt.

In sommige gevallen, als het pakket erg groot is, kan het zijn dat de levering via een andere pakketbezorger verstuurd wordt. Ook kan het bij grote bestellingen voorkomen dat er 2 pakketten verstuurd worden. Wij nemen dan de andere verzending voor onze rekening. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

PostNL actuele storingen en problemen | Allestoringen