Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Attentie | Wegens verhuizing is de webshop momenteel gesloten en niet toegankelijk voor bestellingen Verbergen

Betaalmethoden

Alle pagina’s van Pasgeboren zijn beschermd met SSL, waardoor je gegevens versleuteld worden verzonden. Het is onmogelijk voor derden om je (betaal)gegevens te zien. Je betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider Mollie. Bij het plaatsen van je bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met je persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle informatie wordt versleuteld over het internet verstuurd, waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden.

Wij hebben de volgende betaalmogelijkheden.

iDeal
iDeal is geschikt voor Nederlandse klanten. Met iDEAL kun je veilig online afrekenen bij je eigen bank door middel van internetbankieren. Internetbankieren met iDEAL is mogelijk met bijna alle Nederlandse banken.

Achteraf betalen
Achteraf betalen bij Pasgeboren is kosteloos. Afhankelijk van je voorkeur of het land waar je woont kun je kiezen voor Klarna achteraf betalen. Zij voeren voor Pasgeboren het volledige achteraf betaalproces uit. Je hebt een betaaltermijn van 14 dagen. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Heb je vragen over je betaling, dan kun je met hen contact opnemen. Heb je vragen over retouren of over je bestelling, neem dan contact op met Pasgeboren.

Creditcard / Cartes Bancaires
Bij Pasgeboren is het mogelijk om te betalen met creditcard. Je kunt bij ons betalen met Visa, American Express en Mastercard. Via de beveiligde betaalomgeving kunnen de creditcardgegevens ingevoerd worden. Vervolgens kun je direct afrekenen met je creditcard.

De betaling verloopt altijd veilig
Aankopen via creditcard zijn vaak verzekerd
Eenvoudig en snel in gebruik

PayPal
PayPal is een veilige en snelle manier om wereldwijd online betalingen mee uit te voeren. Voor iedereen met een PayPal-rekening is het mogelijk om bij Pasgeboren met PayPal te betalen

PayPal is één van de veiligste online betaalmethodes en kan wereldwijd worden gebruikt.
PayPal biedt voor je als consument koopbeschermingen aan. De betaling wordt van je PayPal tegoed afgeboekt of automatisch van je bankrekening afgeschreven.


Bancontact / Mistercash
Alle bestellingen vanuit België kunnen veilig en vertrouwd afgerekend worden met Bancontact / MisterCash. Met Bancontact/ MisterCash kun je afrekenen in de vertrouwde internetbankieren-applicatie van je eigen bank. Bancontact / MisterCash is alleen mogelijk met een Belgische bankrekening en MisterCash kaart.

KBC/CBC
KBC/CBC is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Via de KBC/CBC-Betaalknop kun je je online aankopen vanuit je eigen vertrouwde online bankomgeving betalen.

Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen.

Belfius
Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat je als consument extra accounts aan hoeft te maken. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

SOFORT Banking is beschikbaar in 13 Europese landen. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Het werkt met de meeste consumenten banken uit deze landen.

Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen.

EPS
De Oostenrijkse e-commercemarkt wordt beheerst door alternatieve betalingsmethoden, waarbij bankoverschrijving de meest gebruikte betaalmethode is. EPS is in Oostenrijk de meest populaire betaalmethode voor overboekingen. Klanten gebruiken graag de betaalmethode, omdat het een initiatief van de Oostenrijkse banken en overheid is.

Przelewy24
Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode van Polen. Przelewy24 maakt online betalingen mogelijk voor Poolse consumenten via een groot aantal Poolse banken, internationale creditcards en diverse andere betaalmethodes via bijvoorbeeld SMS.

Let op! Als je betaald via overboeking, dan zal je bestelling pas worden verstuurd nadat wij de betaling hebben ontvangen.