Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Betaalmethoden

Alle pagina’s van Pasgeboren zijn beschermd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden. Het is onmogelijk voor derden om uw (betaal)gegevens te zien. Uw betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider Mollie. Bij het plaatsen van uw bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met uw persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle informatie wordt versleuteld over het internet verstuurd, waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden.

 

Wij hebben de volgende betaalmogelijkheden.

 

- iDeal
iDeal is geschikt voor Nederlandse klanten. Met iDEAL kunt u veilig online afrekenen bij uw eigen bank door middel van internetbankieren. Internetbankieren met iDEAL is mogelijk met bijna alle Nederlandse banken.

 

- PayPal
PayPal is een veilige en snelle manier om wereldwijd online betalingen mee uit te voeren. Voor iedereen met een PayPal-rekening is het mogelijk om bij Pasgeboren met PayPal te betalen

PayPal is één van de veiligste online betaalmethodes en kan wereldwijd worden gebruikt.
PayPal biedt voor u als consument koopbeschermingen aan. De betaling wordt van uw PayPal tegoed afgeboekt of automatisch van uw bankrekening afgeschreven.

 

- Bancontact / Mistercash
Alle bestellingen vanuit België kunnen veilig en vertrouwd afgerekend worden met Bancontact / MisterCash. Met Bancontact/ MisterCash kunt u afrekenen in de vertrouwde internetbankieren-applicatie van uw eigen bank. Bancontact / MisterCash is alleen mogelijk met een Belgische bankrekening en MisterCash kaart.

 

- KBC/CBC
KBC/CBC is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Via de KBC/CBC-Betaalknop kunt u uw online aankopen vanuit u eigen vertrouwde online bankomgeving betalen.

Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen.

 

- Belfius
Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

 

- SOFORT Banking
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat u als consument extra accounts aan hoeft te maken. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

SOFORT Banking is beschikbaar in 13 Europese landen. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Het werkt met de meeste consumenten banken uit deze landen.

 

- Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen.

 

- Handmatige overboeking

U kunt ook kiezen voor een handmatige overboeking. Hierbij geeft u zelf uw bank via online bankieren of via uw bankapp de opdracht om het geld aan ons over te maken.
Een overboeking doet u naar bankrekening NL58 INGB 0102 7761 99, ten name van Schuring Webshops, ten minste onder vermelding van het betreffende factuurnummer.

Let op! Als u betaalt via overboeking, dan zal uw bestelling pas worden verstuurd nadat wij de betaling hebben ontvangen.