Over ons

Over Pasgeboren:

Stress. Angstzweet op mijn voorhoofd. Klamme handjes. Maar ook vreugde, geluk en de wereld als één blije, grote roze wolk. Zo ervaarde ik de geboorte van mijn kind.

De geboorte van een kind is en blijft iets heel bijzonders. Een cliché, maar o zo waar. Maar wat hebben onze kleintjes nou precies nodig? Welke spullen zijn absoluut noodzakelijk, welke zijn handig en welke zijn gewoon leuk om te hebben? En waar kunnen we die het beste kopen?

Met deze vragen worstelde ik als kersverse vader. Ze vormden uiteindelijk de drijfveer voor het starten van Pasgeboren.nl. Dé site voor aanstaande, prilleen al wat meer ervaren moeders en vaders.

Dit is waar ik voor sta:

Met pasgeboren.nl bied ik je een compleet assortiment producten van uitstekende kwaliteit, voor gewoon goeie prijzen. Op onze duidelijke en overzichtelijke website kies je vertrouwd en in alle rust de mooiste producten die jij nodig hebt voor jouw kleintje(s). Samen met mijn team zorg ik er vervolgens voor dat je deze snel in huis hebt. De liefde en aandacht voor jouw kind staat altijd voorop.

Een gebruiksvriendelijke en complete website, voorzien van veel informatie, scherpe prijzen en een snelle levering.

Dát is waar ik mij voor inzet. Elke dag weer.

Daarom geven we je zoveel mogelijk (product) informatie met behulp van o.a. teksten, filmpjes en aanvullende specificaties.

En omdat er al genoeg kosten op je af komen, houd ik ook de prijzen ende bezorgkosten scherp voor je in de gaten. Door de producten scherp te prijzen kun je met minder budget meer kopen voor je kind.

Je kindje blij, jij blij en wij ook blij. Dát is waar wij het voor doen.

Heel veel plezier met shoppen!

 

 

Robert-Jan Mastenbroek
Eigenaar pasgeboren.nl

PS heb je vragen, opmerkingen of verbeterpunten voor ons? Laat het mij weten, alvast bedankt!