Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

WaterWipes zijn speciaal ontwikkeld om huidirritatie tegen te gaan. Het dochtertje van Edward McCloskey had namelijk vlak na haar geboorte veel last van luieruitslag. Erg vervelend en pijnlijk. Edward concludeerde al snel dat het aan de babydoekjes lag die hij gebruikte: “Ik schrok toen ik ontdekte hoeveel chemicaliën er in de babydoekjes zaten die we gebruikten. Hier moest iets op te vinden zijn.” Hij nam zich voor een beter en puur alternatief te ontwikkelen. Het resultaat na vele jaren testen en wetenschappelijk onderzoek is WaterWipes. “Puur, zacht en veilig voor de gevoeligste huid, en toch net zo gemakkelijk als een gewoon babydoekje.”

Vader die zijn baby kust met affectie en zorg.

het puurste babydoekje ter wereld

Wist je dat een babyhuidje vijf keer gevoeliger is dan jouw huid? Hoe minder ingrediënten je op de huid van je kleintje smeert, hoe beter!

Daarom zijn WaterWipes de enige doekjes ter wereld zonder extra toevoegingen en dat is wel zo fijn voor een product dat je zo vaak gebruikt.

Daarom houden wij onze babydoekjes zo puur mogelijk. Hoe we dat doen? Dat leggen we je hier uit.

Gebruik WaterWipes bij het verschonen van een luier.

Slechts 2 ingrediënten

Aan veel babydoekjes worden parfum, conserveringsmiddelen, allergenen of soms zelfs parabenen toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat veel babyhuidjes geïrriteerd raken.

Dat kan anders! Daarom bedachten wij WaterWipes. Less is more, daar staan wij voor: billendoekjes met zo min mogelijk ingrediënten.

Onze doekjes bestaan dan ook uit slechts 2 ingrediënten: 99,9% gezuiverd water en 0,1% fruitextract van grapefruit. Dus heeft jouw baby veel last van een gevoelige huid tijdens de verschoning? Wij durven met zekerheid te zeggen dat onze WaterWipes veilig gebruikt kan worden voor het schoonmaken van alle babybilletjes, zelfs de meest gevoelige! WaterWipes is niet voor niets het nummer 1 aanbevolen babydoekje door kraamverzorgenden in Nederland.

 

Onze belofte voor het milieu

Wij vinden het belangrijk dat onze WaterWipes op een verantwoorde wijze worden weggegooid. Gooi WaterWipes daarom bij het huisafval: de beste manier om ons milieu te helpen beschermen! Spoel onze babydoekjes nooit door het toilet. De begrippen doorspoelbaar en biologisch afbreekbaar worden vaak door elkaar gebruikt, terwijl deze 2 termen heel verschillend zijn. Er mag geen enkel doekje door het toilet worden doorgespoeld, ook geen biologisch afbreekbare doekjes. Zo dragen onze pure babydoekjes ook bij aan een betere wereld, wel zo fijn. 

WaterWipes denkt aan de toekomst. We begrijpen volledig dat we ook de verantwoordelijkheid hebben om de planeet te beschermen die je kleintje zal erven. Daarom werken we aan we aan 100% biologisch afbreekbare WaterWipes. Door de COVID-19-situatie duurt dit wat langer dan gepland, maar we garanderen dat die 100% biologisch afbreekbare oplossing er zeker komt!