Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Bescherming voor jou en je familie

Elke huid is anders, wat betekent dat het vinden van producten die dezelfde bescherming en verzorging voor elk lid van de familie een lastige taak kan zijn. Hier grijpt Neutral in. Onze missie is om de zorg voor de huid van je gezin makkelijker te maken met milde producten die de huid beschermen tegen irritatie – van een normale huid tot een gevoelige babyhuid of tot een huid die gevoelig is voor eczeem. Met elk product, van wasmiddel tot handcreme en alles daar tussenin, helpt Neutral je een veilige plek te creëren voor de huid van je gezin.

Meer dan 40 jaar ervaring

Neutral is 40 jaar geleden in Scandinavie begonnen, toen gevoelige huid en allergieën toenamen. We hebben sindsdien gewerkt aan veiligere opties voor huidhoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten en blijven dit doen. De producten zijn ontworpen om veilig te zijn voor elk huidtype en ondersteund door experts. Elk product is zorgvuldig geformuleerd om huidallergieën te helpen voorkomen zonder conceccies te doen aan de prestaties. 

 
Neutral Key Visual TIF 5000px - June 2019

Formules zonder irriterende stoffen

Als je een gevoelige huid hebt, is elk ingredient dat gebruikt wordt (of niet gebruikt wordt) belangrijk. We zijn gepassioneerd over het maken van producten die veilig zijn voor jou en je gezin – en dat betekent dat je ervoor moet zorgen dat ze vrij zijn van alles wat je huid kan irriteren. Om deze reden zal je nooit onnodige parfums of kleurstoffen vinden in Neutral producten. Met alleen de essentiele ingredienten kunt u erop vertrouwen dat onze producten voor het hele gezin werken: zowel zacht als effectief, voor elk huidtype.

Ontwikkeld door experts

Om producten te ontwikkelen die geschikt zijn voor de meest gevoelige huid, hebben we nauwe banden met allergie- en astmaverenigingen in Noorwegen, Denemarken en Zweden. We hebben het geluk om samen te werken met veel gerespecteerde partners en een van onze langstlopende relatie is met de Deense Astma- en Allergievereniging, waar we al meer dan 25 jaar mee samenwerken. Met deze partners aan onze zijde, hebben we een vooraanstaande positie in huidverzorging behouden en schone, milde formules gecreëerd die u helpt om voor je huid en die van je familie te zorgen. 

 
Neutral Key Visual TIF 5000px - June 2019

Zegel van goedkeuring

Je vertrouwen is erg belangrijk voor ons, dus we hebben extra moeite gedaan om ervoor te zorgen dat onze producten de geruststelling bieden die je nodig hebt. Om de veiligheid van onze formules aan te tonen, werken we met een hele reeks organisaties die productrichtlijnen opstellen die zijn ontworpen om het risico op allergieën te vermnderen. Wanneer u hun logo’s op onze packs ziet, weet u zeker dat we hun volledige goedkeuring hebben.

Toegewijd aan duurzaamheid

Het is belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat onze producten een positieve invloed hebben op je huid en dus zorgen we er ook voor dat we een positieve invloed hebben op onze planeet. We streven ernaar minder schadelijke chemicalien te gebruiken en zo min mogelijk energie te verspillen. Onze wasmiddelen zijn geproduceerd in een fabriek die 100% hernieuwbare energie gebruikt. Een aantal van onze producten is verkrijgbaar in navulverpakkingen, met 80% minder plastic dan de full-size flessen en we werken er hard aan gerecycled plastic te gebruiken voor onze flessen in het assortiment.