Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Naïf Natural Skincare

Toen Jochem en Sjoerd in 2013 voor het eerst allebei vader werden, kwamen zij erachter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Dus werd Naïf geboren: natuurlijke verzorging voor Baby & kids, met alleen ingrediënten die de babyhuid echt nodig heeft en die niet alleen goed zijn voor de huid, ook voor de planeet. Niks meer, niks minder. Al snel grepen ook volwassenen naar de verzorgingsproducten van Naïf. Inmiddels is er een natuurlijk assortiment voor jong en oud. Want ook jij hebt recht op gewoon goede, simpele, natuurlijke huidverzorging.

En over dat simpele gesproken

Bij Naïf kijken we liever hoe het anders kan en kijken we naar natuurlijke alternatieven die hetzelfde, zo niet beter, resultaat geven als de niet-natuurlijke varianten. Bij ons vind je ingrediënten als lijnzaadolie, katoenzaadolie, avocado olie en tomatenextract. Maar ook zinkoxide en kokosvezels. Minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën; daar blijven we van weg. Want dat heeft je huid niet nodig en dient ook de planeet niet.

We help families to take good care without worry

De filosofie achter Naïf is simpel: do good. Wat dit betekent? We maken huidverzorgingsproducten die de puurheid van de mens en planeet respecteren en beschermen. We willen de plek waar we geboren zijn beter achterlaten, dan hoe we ‘m aantroffen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de volgende generatie en hen een basis geven waarin ze kunnen kiezen voor Good Care. Dit zit ‘m niet alleen in de ingrediënten, ook in de verpakkingen, verzendmethoden en hoe we op Naïf HQ te werk gaan.